Echipa Noastră

Experiență, Devotament și Pasiune pentru Sănătatea orală

Echipa AO Clinic

Clinica noastră oferă servicii complete în domeniul stomatologiei, inclusiv ortopedie dento-facială, chirurgie orală și endodonție, având o echipă de medici specializați în fiecare domeniu pentru a vă asigura îngrijirea dentară de cea mai înaltă calitate.

WhatsApp Image 2024-01-14 at 19.06.54_805dd1f6

Dr. Flori Avram

Medic Primar Specialist Ortodonție & Ortopedie Dento-Facială

E1_00894

Dr. Emil Crasnean

Medic Specialist Chirurgie Orală, Asistent Universitar UMF Cluj-Napoca, Departamentul de Chirurgie Maxilo-Facială

calin22

Dr. Călin Mureșan

Medic Specialist Endodonție

E1_04101-2

Dr. ștefana Denisa Zimbru

Medic Pedodont & Ortodont

Dr. Flori Avram

Medic primar specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Flori Avram este un medic specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială, cu o carieră remarcabilă și dedicare exemplară.

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară cu titlul de șef de promoție, și-a dovedit excelența obținând locul 4 în cadrul concursului de rezidențiat la prestigiosul Centrul Universitar Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. Este doctorand în științe medicale și a obținut compentența în Imagistică medicală , Estetică Facială și Laser.

Cu pasiunea de a avansa îngrijirea ortodontică, este membru activ în societăți naționale și internaționale de prestigiu, printre care Societatea Europeană de Ortodonție (EOS), Asociația de Ortodonție Linguală din România (AORL) și Federația Mondială de Ortodonție (WFO)

A participat la numeroase cursuri naționale si internaționale de specializare ortodontică dintre care cele mai importante fiind:

 • The London School Of Facial Aesthetics – Londra, Anglia
 • Icognito Appliance Academy – Birmingham, Anglia
 • BENEfit User Meeting – Dusseldorf, Germania
 • Scheletal Anchorage System – Barcelona, Spania
 • Face International Meetings – Madrid, Spania
 • Invisalign Appliance System – Budapesta, Ungaria

 

 • Clear Aligner – Invisible Orthodontic – Madrid, Spania
 • Spark – Cluj-Napoca, România
 • Laserul Dentar- Aplicații Clinice – Cluj-Napoca, București, România
 • In Office Dr. Bjorn Ludwig Clinic – Traben, Germania
 • In Office Dr. Friedlander Itamar Clinic – Barcelona, Spania

Dr. Emil Crasnean

Medic specialist chirurgie orală

Asistent Universitar UMF Cluj-Napoca, departamentul de Chirurgie Maxilo-Facială

Dr. Emil Crasnean, Medic Specialist în Chirurgie Orală, aduce o vastă experiență în Chirurgia Maxilo-Facială și Implantologie, consolidată de activitatea sa didactică la Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’, Cluj-Napoca. Cu un impresionant portofoliu de publicații științifice internaționale și naționale, precum și prezența ca speaker invitat la multiple congrese, se evidențiază prin expertiza în cercetarea formațiunilor tumorale de cap și gât, atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Stagiile sale de pregătire profesională în SUA, California, au contribuit la dezvoltarea abilităților sale în chirurgia orală, imagistica oro-maxilo-facială și implantologie. Cu prezență activă în cadrul cursurilor și congreselor naționale și internaționale, Dr. Emil Crasnean este recunoscut pentru contribuțiile semnificative în domeniul stomatologiei, cu accent pe rolul imagisticii în implantologie.

Dr. Călin Mureșan

Medic specialist Endodonție

Dr. Călin Mureșan, Medic Specialist în Endodonție cu competențe în Imagistică Medicală, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară și și-a continuat specializarea în Endodonție la UMF ‘Iuliu Hatieganu’, Cluj-Napoca. Cu o pasiune evidentă pentru estetica dentară, Dr. Mureșan a participat la numeroase cursuri de pregătire internațională, cum ar fi: Estetica Dentară și Funcționalitate și Conexiuni Estetice Dentare. De asemenea, a contribuit la congresele internaționale de estetică dentară precum Revoluția Esteticii Dentare. Prezentările sale, inclusiv “Chirurgia Endodontică sau Endodonția Micro-Chirurgicală?” și Promisiunile Endodonției Simplificate, Microscopul 3D și Promise Vision Seiler, reflectă expertiza sa în evoluția esteticii și tehnologiilor în endodonție.

Dr. Ștefana Denisa Zimbru

Medic pedodont & ortodont

Cu o devotare deosebită pentru sănătatea dentară a copiilor, Dr. Zimbru Stefana Denisa este un profesionist dedicat în ortodonție pediatrică, oferind servicii de înaltă calitate și atenție specializată celor mici. Experiența sa extinsă în domeniul stomatologiei pediatrice și ortodonției este reflectată în activitatea sa la Clinica Medentis din Mediaș și AO Clinic, unde contribuie activ pentru a asigura un zâmbet sănătos și strălucitor fiecărui pacient. Prin participarea activă la cursuri și programe de formare, inclusiv rezidențiatul în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, Dr. Zimbru Stefana Denisa aduce o combinație valoroasă de cunoștințe teoretice și abilități practice în îngrijirea ortodontică a copiilor.

Scroll to Top