AO Clinic

Excelență dentară într-un Cadru Modern și Avansat

Despre AO Clinic

La clinica noastră ortodontică  ne străduim să oferim pacienților cele mai bune servicii și opțiuni de tratament disponibile. Suntem cunoscuți în Bistrița pentru serviciile noastre excepționale, iar acest lucru se datorează muncii și dedicării medicului nostru ortodont, Dr. Flori Avram.

La AO Clinic, credem că tratamentul ortodontic ar trebui să fie o experiență pozitivă și plină de satisfacții pentru pacienții noștri. De aceea, ne străduim să oferim un mediu primitor și confortabil pentru toți cei care ne vizitează. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă să răspundă la orice întrebări pe care le puteți avea despre tratament pe tot parcursul procesului.

Indiferent dacă aveți nevoie de un aparat tradițional sau Invisalign, clinica noastră are opțiunile de tratament de care aveți nevoie pentru a obține un zâmbet sănătos și frumos. Suntem mândri să fim una dintre cele mai bune clinici ortodontice din Bistrița și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să obțineți zâmbetul pe care l-ați dorit mereu. 

Misiunea noastră este să oferim tratamente ortodontice excepționale și să ajutăm pacienții să obțină zâmbetele la care mereu au visat.

Avram orthodontic clinic

De ce să ne alegi pe noi

Opțiuni accesibile

Înțelegem că tratamentul ortodontic poate fi costisitor, motiv pentru care oferim opțiuni accesibile pentru a ajuta pacienții noștri să obțină tratamentul de care au nevoie fără a-și afecta bugetul.

Tehnologie de ultimă generație

Folosim cele mai recente tehnici și tehnologii din ortodonție ca să asigurăm cel mai bun tratament pentru pacienții noștri.

Mediu confortabil

Ne străduim să creăm un mediu cald și primitor pentru pacienții noștri. Cabinetele sunt concepute pentru a fi confortabile și relaxante, cu facilități care te ajută să scapi de griji pe parcursul vizitei.

Expertiză

Clinica noastră este cunoscută pentru expertiza excepțională în ortodonție. Echipa este foarte bine pregătită și experimentată în furnizarea celor mai bune tratamente de pe piață.

Comunicare

Suntem dedicați comunicării deschise și transparente cu pacienții noștri. Îi implicăm pe pacienți în procesul de tratament și îi ținem la curent cu fiecare pas al progresului lor.

Verificări periodice

Ne angajăm să oferim suport continuu, care poate include întreținere și monitorizare după tratament pentru a asigura un zâmbet frumos și sănătos pe termen lung.

Tratament personalizat

Lucrăm cu fiecare pacient în parte pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat care să satisfacă nevoile lor individuale.

Educație și formare

Suntem dedicați educației și formării constante pentru a ne menține în topul progreselor din domeniul ortodonției și a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții posibile.

Echipamente

Ne dedicăm să oferim tratamente de cea mai înaltă calitate, iar acest lucru este posibil datorită investiției noastre în tehnologie și echipamente moderne. Mai jos, vă prezentăm o descriere generală a echipamentelor pe care le utilizăm pentru a vă oferi îngrijirea dentară de care aveți nevoie.

Beneficii

  • Precizie sporită: Echipamentele de ultimă generație ne permit să lucrăm cu o precizie mai mare, asigurând rezultate mai precise și mai eficiente.

  • Tratamente mai Eficiente: Tehnologia avansată ne ajută să efectuăm tratamente mai rapide și mai eficiente, reducând timpul petrecut în scaunul stomatologic.

  • Confort sporit pentru Pacienți: Echipamentele moderne sunt proiectate pentru a oferi un confort sporit pacienților, reducând disconfortul și anxietatea asociate tratamentelor dentare.

Angajamente

Siguranța și calitatea sunt prioritățile noastre absolute. Ne angajăm să menținem cele mai înalte standarde de igienă, sterilizare și dezinfectare pentru a asigura un mediu sigur și curat pentru toți pacienții noștri.

CT Planmeca Promax 3D

Planmeca Promax 3D CT este un scanner avansat de imagistică dentară care oferă imagini precise și detaliate într-un timp scurt. Cu tehnologia sa avansată de scanare 3D, acest aparat permite medicilor să obțină imagini exacte ale structurilor dentare, ale maxilarelor și ale regiunilor faciale. Aceste imagini tridimensionale sunt extrem de utile în planificarea tratamentelor dentare complexe, precum și în diagnosticarea și evaluarea bolilor și a afecțiunilor dentare. Planmeca Promax 3D CT este un instrument indispensabil în îngrijirea orală modernă, oferind atât medicilor, cât și pacienților beneficii semnificative în furnizarea unui tratament precis și personalizat.

Laser Țesuturi Dure Fotona Erbium & ND YAG

Laserul Fotona Erbium & ND YAG pentru țesuturi dure este o tehnologie avansată care utilizează două tipuri de laser pentru tratamente dentare precise și eficiente. Laserul Erbium este ideal pentru intervenții în țesuturile dure, precum pregătirea suprafețelor dentare pentru obturații sau pentru tratamentele endodontice. Acesta oferă o ablație precisă a țesuturilor, minimizând pierderea de substanță dentară și reducând senzațiile neplăcute asociate cu anestezia locală.

Pe de altă parte, laserul ND YAG este utilizat pentru tratamentele în țesuturile moi, precum gingiile inflamate sau infectate. Acesta oferă o abordare non-invazivă și eficientă pentru tratarea afecțiunilor gingivale, reducând sângerarea și inflamația și promovând vindecarea rapidă a țesuturilor.

Combinarea acestor două tipuri de laser într-un singur dispozitiv oferă medicilor stomatologi flexibilitate și versatilitate în tratamentul unei game variate de afecțiuni dentare și gingivale, garantând rezultate excelente și confort pentru pacienți.

Laser Biolase - Epic X

Laserul Biolase – Epic X este o tehnologie de ultimă generație în domeniul stomatologiei, cunoscut pentru versatilitatea și precizia sa într-o varietate de tratamente dentare. Acest laser oferă o serie de avantaje, inclusiv o ablație precisă a țesuturilor, minimizarea disconfortului și reducerea timpului de vindecare post-tratament.

Cu ajutorul tehnologiei avansate a laserului Epic X, medicii pot efectua o gamă largă de proceduri, cum ar fi tratarea cariilor, remodelarea gingiilor, eliminarea țesutului moale infectat sau inflamat și chiar tratamentul rănilor aftoase. Utilizează o lungime de undă specifică pentru a interacționa cu țesuturile, oferind control și precizie crescute în timpul tratamentului.

Pentru pacienți, aduce beneficii semnificative, cum ar fi reducerea senzațiilor neplăcute asociate cu tratamentele stomatologice tradiționale, minimizarea sângerărilor și umflăturilor și o recuperare mai rapidă după intervenții. Această tehnologie avansată oferă un nivel superior de îngrijire dentară, promovând sănătatea orală și confortul pacienților.

Microscop CJ Optik Advanced

Microscopul CJ Optik Advanced reprezintă o investiție semnificativă în precizia și acuratețea intervențiilor stomatologice. Acest dispozitiv avansat oferă o imagine de înaltă definiție și un nivel extrem de detaliat, permițând medicilor stomatologi să efectueze intervenții cu o precizie extraordinară.

Cu ajutorul microscopului CJ Optik Advanced, medicii pot vizualiza în detaliu structurile anatomice ale dinților și ale țesuturilor orale, permițând identificarea și tratarea problemelor cu o precizie și o eficiență mai mare. Imaginile clare și detaliate oferite de acest microscop permit medicului să observe chiar și cele mai mici detalii, facilitând astfel diagnosticul și planificarea tratamentului.

Pentru pacienți, utilizarea microscopului CJ Optik Advanced înseamnă tratamente mai precise, rezultând într-o experiență mai confortabilă și rezultate mai bune pe termen lung. Acest dispozitiv avansat aduce un nivel superior de îngrijire stomatologică, contribuind la obținerea unor rezultate excepționale în tratamentul diferitelor afecțiuni dentare.

Stație Igienizare AirFlow Prophylaxis Master EMS

Stația de Igienizare AirFlow Prophylaxis Master EMS reprezintă o adiție esențială în arsenalul nostru de echipamente stomatologice de înaltă performanță. Această stație inovatoare oferă o modalitate eficientă și confortabilă de curățare și igienizare a dinților, asigurând o îngrijire orală de calitate superioară pentru fiecare pacient.

Cu tehnologia sa avansată, stația utilizează jeturi de aer și apă sub presiune controlată pentru îndepărtarea eficientă a plăcii dentare, a tartrului și a petelor de suprafață. Această metodă non-invazivă este delicată cu smalțul dentar și gingiile, oferind în același timp rezultate excelente într-un timp mai scurt.

Beneficiind de stația de igienizare AirFlow, pacienții noștri se pot bucura de o curățare profesională și un zâmbet mai sănătos, fără disconfort sau senzații neplăcute. Cu această tehnologie avansată, asigurăm o experiență de tratament plăcută și rezultate remarcabile în îngrijirea orală a fiecărui pacient.

Scanner 3Shape Trios5

Scannerul 3Shape Trios5 este un instrument avansat și precis utilizat în practica noastră stomatologică pentru a crea imagini digitale detaliate ale cavității orale și a dinților. Acest scanner inovator utilizează tehnologia de scanare optică pentru a captura imagini 3D ale dinților și a țesuturilor orale, oferind o reproducere precisă a structurii dentare și a detaliilor anatomice.

Cu ajutorul lui, putem realiza scanări rapide și confortabile ale arcadelor dentare, eliminând nevoia de a lua amprente tradiționale cu materiale neplăcute. Imaginile digitale obținute sunt de o claritate excepțională, permițându-ne să planificăm și să execute tratamentele cu o precizie și un control maxim.

Acest scanner avansat este integrat cu software specializat care ne permite să analizăm și să manipulăm imagini digitale în timp real, facilitând comunicarea cu pacienții și colaborarea cu echipa noastră medicală.

Imprimante 3D

Imprimanta 3D Photon Mono M5S este un instrument avansat utilizat pentru crearea modelelor dentare precise și detaliate în laboratorul nostru stomatologic. Cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă generație, transformăm imaginile digitale ale arcadelor dentare obținute cu scannerul în modele fizice tridimensionale.

Aceste modele 3D sunt esențiale în planificarea și executarea tratamentelor ortodontice, protetice și chirurgicale, oferind o perspectivă detaliată asupra anatomiei dentare a fiecărui pacient. Astfel, putem identifica problemele și proiecta soluțiile personalizate într-un mod eficient și precis.

Prin utilizarea imprimantei 3D, producem modele dentare de înaltă calitate, cu detalii fine și o acuratețe remarcabilă. Acestea devin instrumente valoroase în comunicarea cu pacienții și colegii noștri medicali, facilitând înțelegerea și planificarea tratamentelor complexe.

În plus, ne permite să creăm prototipuri și dispozitive personalizate pentru diverse proceduri stomatologice, contribuind la îmbunătățirea rezultatelor și optimizarea experienței pacientului în timpul tratamentului stomatologic.

Sistem de Preparare Canale Radiculare Morita ZX OTR

Sistemul de preparare a canalelor radiculare Morita ZX OTR este o tehnologie avansată folosită în tratamentele endodontice pentru curățarea și modelarea precisă a canalelor radiculare. Acest sistem utilizează tehnologia OTR (Optimum Torque Reverse) pentru a monitoriza și controla în mod constant viteza și presiunea în timpul preparării canalelor, asigurând un rezultat precis și eficient.

Prin utilizarea acestui sistem de vârf, medicul nostru endodont poate efectua tratamente endodontice de înaltă calitate, eliminând eficient țesutul infectat și obținând o formă canaliculară optimă pentru umplerea și sigilarea ulterioară. Acest lucru contribuie la creșterea ratei de succes a tratamentului și la reducerea riscului de complicații.

Tehnologia avansată OTR permite o pregătire a canalelor radiculare mai rapidă și mai precisă, minimizând disconfortul pentru pacient și reducând durata totală a tratamentului. De asemenea, sistemul oferă medicului endodont un control excelent în timpul procedurii, asigurând o experiență sigură și confortabilă pentru pacient.

Sistem Obturare Canale Radiculare Sybron Endo Free Dual

Sistemul de obturare a canalelor radiculare Sybron Endo Free Dual este o soluție inovatoare pentru sigilarea și obturarea eficientă a canalelor radiculare în cadrul tratamentelor endodontice. Acest sistem utilizează tehnologie de vârf pentru a oferi medicului endodont o modalitate precisă și simplificată de a finaliza procedura de tratare a canalului radicular.

Cu ajutorul acestui sistem avansat, medicul endodont poate efectua obturarea canalelor radiculare într-un mod mai rapid și mai eficient, reducând timpul necesar pentru această etapă critică a tratamentului. Sistemul oferă o distribuție uniformă a materialului de obturație în canalul radicular, asigurând o etanșare completă și durabilă a acestuia.

Prin utilizarea acestui sistem de vârf, medicul nostru endodont poate obține rezultate excelente în tratamentul canalului radicular, contribuind la succesul pe termen lung al procedurii și la menținerea sănătății dentare a pacientului. Tehnologia avansată și designul ergonomic al sistemului asigură o experiență confortabilă și sigură pentru pacient pe tot parcursul tratamentului endodontic.

Endomotor VDW Silver Reciproc

Endomotorul VDW Silver Reciproc este un dispozitiv avansat destinat utilizării în tratamentele endodontice pentru a facilita și îmbunătăți eficiența procedurilor. Acesta este dotat cu tehnologie de vârf și caracteristici inovatoare care îl fac ideal pentru realizarea tratamentelor canalului radicular.

Cu ajutorul funcției sale de reciprocitate, permite medicului endodont să execute procedurile de instrumentare a canalului radicular cu mai multă precizie și control. Acest lucru contribuie la îndepărtarea eficientă a materialului pulpar și a detritusurilor din canalul radicular, pregătindu-l pentru obturare.

Dispozitivul este echipat cu setări predefinite care permit adaptarea ușoară la diferite tipuri de tratamente și situații clinice. Designul ergonomic și funcționalitatea intuitivă fac utilizarea acestuia confortabilă pentru medicul endodont și oferă o experiență plăcută și sigură pentru pacient.

Prin integrarea endomotorului în practica noastră stomatologică, ne asigurăm că tratamentele endodontice sunt efectuate cu precizie și profesionalism, contribuind la succesul și satisfacția pacientului pe termen lung.

Aparat pentru Inserarea Implantelor NSK isd900

Aparatul pentru inserarea implantelor NSK ISD900 reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru procedurile de inserare a implanturilor dentare. Echipat cu tehnologie de vârf și caracteristici inovatoare, acest dispozitiv oferă precizie și control sporit în timpul intervențiilor chirurgicale implantare.

Funcția sa ergonomică și designul compact facilitează manevrarea confortabilă și precisă, atât pentru medicul dentist, cât și pentru asistenta sa. Aparatul este conceput pentru a asigura o inserare precisă a implanturilor în osul maxilarului sau mandibulei, reducând riscul de eroare și optimizând rezultatele procedurii.

Cu ajutorul aparatului pentru inserarea implantelor, putem realiza intervenții chirurgicale implantare mai eficiente și mai sigure, contribuind la succesul pe termen lung al tratamentului și la satisfacția pacientului.

Imprimantă Radiologie DRYPIX Fuji

Imprimanta de radiologie Fuji DRYPIX este un echipament avansat utilizat pentru imprimarea imaginilor radiologice de înaltă calitate. Cu tehnologia sa modernă și performanțele sale fiabile, această imprimantă este proiectată să ofere rezultate precise și clare în diagnosticul imagistic.

Utilizând tehnologia de imprimare termică directă, imprimanta poate produce rapid și eficient imagini radiologice într-o gamă variată de dimensiuni și formate. Aceasta asigură o reproducere fidelă a detaliilor și contrastului în imaginile radiologice, facilitând diagnosticul precis și tratamentul adecvat pentru pacienți.

Cu o operare simplă și interfață intuitivă, este ușor de utilizat de către personalul medical, contribuind la eficiența și productivitatea întregului flux de lucru în cadrul cabinetului stomatologic. Este un instrument esențial în furnizarea de îngrijiri de înaltă calitate și în asigurarea satisfacției pacienților.

Aparat foto mirrorless Nikon Z7II + 105mm Macro

Nikon Z7II împreună cu obiectivul macro de 105mm este o alegere excelentă pentru realizarea fotografiilor dentare de înaltă calitate. Cu senzorul său avansat și obiectivul macro specializat, acest echipament permite captarea detaliilor fine și a texturilor precise în imagini, esențiale în domeniul stomatologiei.

Senzorul de imagine oferă o rezoluție ridicată și performanțe excelente în condiții de lumină variabile, permițând obținerea unor imagini clare și bine definite. Obiectivul macro de 105mm oferă o distanță focală ideală pentru fotografierea detaliilor anatomice ale dinților și gingiilor, iar capacitatea sa de focalizare precisă permite realizarea de imagini precise și fidele.

Cu caracteristicile sale avansate de fotografiere și controlul manual extins, Nikon Z7II oferă un nivel înalt de flexibilitate și control asupra procesului de capturare a imaginilor. Aceasta înseamnă că medicii pot obține cu ușurință imagini de înaltă calitate, esențiale în diagnosticul și planificarea tratamentului stomatologic.

Detector Carii

Detectorul de carii este un instrument esențial în practica stomatologică, utilizat pentru identificarea și diagnosticarea precoce a cariilor dentare. Acest dispozitiv utilizează tehnologia avansată pentru a detecta schimbările subtile în structura dintelui care pot indica prezența cariilor incipiente sau a leziunilor carioase ascunse.

Prin emisia și recepția unor semnale electromagnetice specifice, detectorul de carii poate identifica zonele afectate ale dintelui, chiar și în stadiile incipiente, când modificările sunt invizibile cu ochiul liber sau nu pot fi detectate prin metodele tradiționale de examinare vizuală sau cu sondajul.

Utilizarea acestui echipament permite medicului dentist să detecteze și să trateze cariile în stadiile lor incipiente, înainte ca acestea să provoace deteriorări semnificative ale dintelui. Prin identificarea precoce a leziunilor carioase, se poate preveni progresia acestora și se poate conserva structura naturală a dintelui, asigurându-se astfel o sănătate orală optimă pentru pacienți.

Centrifugă Automată PRP

Centrifuga automată pentru prepararea PRP (plasma bogată în trombocite) este un instrument de ultimă generație utilizat în medicina dentară pentru a obține substanța biologică PRP din sângele pacientului. Această tehnologie avansată permite separarea și concentrarea trombocitelor și altor componente ale sângelui, pentru a produce o soluție terapeutică cu proprietăți de vindecare și regenerare a țesuturilor.

Prin intermediul centrifugării, această mașină automată poate separa componentele sângelui în straturi distincte, permițând colectarea și extragerea plasmei bogate în trombocite, care este apoi utilizată într-o varietate de proceduri stomatologice. PRP-ul obținut este cunoscut pentru conținutul său ridicat de factori de creștere și proteine regenerative, care stimulează procesele naturale de vindecare și reparare a țesuturilor.

Utilizarea centrifugei automate pentru PRP în tratamentele stomatologice poate spori eficacitatea procedurilor de implantologie, endodonție, parodontologie și chirurgie orală, contribuind la accelerarea procesului de vindecare și la reducerea riscului de complicații postoperatorii. Prin integrarea acestei tehnologii avansate în practica stomatologică, se pot obține rezultate superioare și se poate îmbunătăți experiența generală a pacienților.

EzRay Air W + EzSensor Classic, Radiologie Intraorală Digitală Vatech

EzRay Air W și EzSensor Classic sunt două componente cheie ale sistemului nostru de radiologie intraorală digitală.

EzRay Air W este un generator de raze X portabil, extrem de compact și ușor, care oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru realizarea imaginilor radiologice intraorale. Cu o tehnologie avansată și un design ergonomic, acest dispozitiv permite realizarea rapidă și precisă a radiografiilor dentare, cu un nivel redus de radiații.

EzSensor Classic este un senzor digital de înaltă calitate, proiectat pentru captarea imaginilor radiologice intraorale într-un mod rapid și precis. Cu o rezoluție superioară și o sensibilitate îmbunătățită, acest senzor asigură imagini clare și detaliate, esențiale pentru diagnosticul și planificarea tratamentelor stomatologice.

Radiologia intraorală digitală oferă numeroase beneficii, inclusiv reducerea dozei de radiații pentru pacienți, eliminarea necesității filmelor radiografice tradiționale și posibilitatea de a vizualiza și partaja imagini instantaneu. Cu EzRay Air W și EzSensor Classic, putem oferi servicii radiologice de înaltă calitate, care să sprijine diagnosticul precis și tratamentul eficient al pacienților noștri.

Aparat Automat pentru Gutiere Erkoform 3D Motion

Erkoform 3D Motion este un aparat automat avansat pentru fabricarea gutierelor dentare, proiectat pentru a oferi o soluție precisă și eficientă în realizarea acestor dispozitive personalizate. Cu tehnologia sa inovatoare, acest aparat utilizează datele digitale pentru a modela și fabrica gutiere dentare cu o ajustare perfectă pentru fiecare pacient.

Prin intermediul lui putem produce gutiere dentare de înaltă calitate într-un timp scurt, asigurând o potrivire confortabilă și precisă pentru pacienții noștri. Acest aparat oferă o gamă largă de opțiuni de fabricație, inclusiv variante cu diferite grosimi și materiale, pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Beneficiind de tehnologia avansată a Erkoform 3D Motion, suntem capabili să oferim tratamente ortodontice și protetice personalizate, care să îmbunătățească sănătatea orală și estetica zâmbetului fiecărui pacient.

Scanner IScan pentru Radiografii Intraorale

IScan este un scanner avansat pentru radiografii intraorale, conceput pentru a oferi o modalitate precisă și eficientă de digitalizare a imaginilor radiologice. Acest scanner utilizează tehnologia modernă pentru a captura imagini de înaltă rezoluție, oferind detalii clare și precise ale structurilor dentare și osoase.

Cu ajutorul scannerului, putem obține imagini radiologice digitale într-un mod rapid și non-invaziv, reducând astfel timpul necesar pentru procedurile radiologice și eliminând necesitatea de a utiliza filme radiografice tradiționale.

Beneficiind de capacitățile avansate IScan, suntem capabili să diagnosticăm și să planificăm tratamentele dentare cu mai multă precizie, oferind astfel pacienților noștri îngrijirea optimă și rezultatele dorite. Acest scanner ne permite să colaborăm eficient cu pacienții și să le oferim tratamente personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor individuale.

Scroll to Top